Mac Chrome VR Error
Post by iconPost by Velaska | 2020-04-23 | 22:48:39

Hi all, here once more to solve some trouble :(
Tonight Chrome is denying me to launch Virtual Regatta, once in the lobby when I click to enter a single race this error appears

www.virtualregatta.com says
An error occurred running the Unity content on this page. See your
browser JavaScript console for more info. The error was:
Uncaught RuntimeError: memory assess out fo bounds

any clue ? Cannot set my route right now :((

thanks!

commenticon 6 Comments
Post by iconPost by BooBill | 2020-04-23 | 23:55:17
I'll let someone more technical diagnose your error message. However, I find Chrome doesn't play nice for long on my iMac. I tend to keep a lot of tabs open and it seems to run out of memory (12GB RAM installed) after a few days. Try closing Chrome and then relaunching and see if that gives you a quick fix. Works for me.
Post by iconPost by Velaska | 2020-04-24 | 00:15:27
thank you bmartens, I 've found others with the very same problem into the VR forum. I cleaned the cache, the coockies, everything.. at the end I've just realized what it is.
For some reason their server are responding really slow, I was clicking once.. nothing was happening, so I was clicking for a second time... for some reason the applications goes into memory overflow (something like that) because is trying to run twice ! and you get the error message.
The solution was easy, just wait, wait and wait... and it works !
thanks again!
Post by iconPost by Marty6 | 2020-04-24 | 01:56:36
The new version took a sleeping pill in Chrome. Everything slow like hell.

Clicking several time on the same race because of this sluggishness produces the same error on Windows.
Post by iconPost by zezo | 2020-04-24 | 12:38:45
The server was responding in 6-7 seconds.

If you click a race second time during that interval the client sends a second requests. It's the second reply that gets it in the wrong state and crashes it.

Back to normal now, but don't click twice anyway.
Post by iconPost by zezo | 2020-04-24 | 18:48:48
It's lagging again right now.
Post by iconPost by Velaska | 2020-04-24 | 23:52:34
yes, many many problems
Tonight quite impossible to set the route without being pushed back to where you were a number of times. I hope they can fix it soon, I had e big number of disconnections as well. Strange things also when you try to set the timer.. a real mess
:((
border
Topics list
Posts
border
23
border
border
10
border
border
5
border
border
16
border
border
5
border
border
3
border
border
1
border
border
2
border
border
4
border
border
Copyright 2009 by ZEZO.ORG. All Rights Reserved.