Post by iconPost by humphrey | 2013-01-12 | 00:45:00

Is there a link between my upgrade of Firefox from 17. to 18. and the loss of the winds? (Wind 0°-0.5 kt everywhere)
Chrome is OK.

commenticon 4 Comments
Post by iconPost by Blade43 | 2013-01-13 | 11:22:53
Same problem for me, I cannot see the winds with firefox 18, someone has the solution ?
Post by iconPost by joewhite84 | 2013-01-14 | 00:40:27
I use Firefox 18 and I can see the wind. But the value is a little différent from the VRTool wind coming from Virtual Regatta.
For your problem, try to delete the cookie of zezo.org.
Use the link in Pacotool to open zezo and I think that it would be OK.
Post by iconPost by Blade43 | 2013-01-15 | 10:31:04
Many thanks for the answer. I tried to delete the zezo.org cookie and I open zezo using pacotool but no winds by clicking on the green Arrow "winds". At 1% zoom I see winds but all are similar (N to S) ! at greater zoom no indication for winds.
There might be some configuration problem in Mozilla
Good luck !
Post by iconPost by joewhite84 | 2013-01-16 | 12:58:46
This morning, I have the same problem ! I can't see the wind with firefox 18.
But the routing seems correct (Be careful, winds are always different than those in Virtual Regatta). If I put the mouse's cursor on a routing point, I can see the wind used to compute the route.
border
Topics list
Posts
border
3
border
border
52
border
border
27
border
border
60
border
border
7
border
border
26
border
border
53
border
border
42
border
border
12
border
border
5
border
border
17
border
border
2
border
border
Copyright 2009 by ZEZO.ORG. All Rights Reserved.